top of page

Live meditaties voor thuiswerkers

Vitale en krachtige medewerkers in tijden van thuiswerken? 

Maak jij je ook zorgen over jouw personeel in deze tijd van veel thuiswerken?
Het lijkt soms zo gemakkelijk om bij je medewerkers aan te geven dat ze regelmatig pauze moeten houden en goed voor zichzelf moeten zorgen, zodat ze fris weer aan het werk kunnen.
Het probleem is dat veel medewerkers een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en daardoor maar ‘doorgaan’ met werken. Dit gaat ten koste van de gezondheid, wat uiteindelijk kan resulteren in stressklachten, een burn-out of uitval.

Wij begrijpen je volledig, je staat hier niet alleen in.
 

Veel managers hebben moeite om hun personeel te motiveren of weten niet hoe ze hen kunnen faciliteren.

Dat is de reden dat wij live meditaties voor thuiswerkers hebben ontwikkeld; zodat medewerkers zich beter voelen, rust kunnen vinden en een betere balans tussen werk en privé ervaren.

Tijdens een live meditatie brengen wij jouw personeel van een situatie van stress, een ‘vol hoofd’ en deadlines naar rust, ontspanning, positiviteit, verbinding en veerkracht.

Merk jij ook dat je graag voldoende tijd aan de vitaliteit van jouw personeel wil besteden, maar dat jij daar in de praktijk te weinig aan toe komt? 
Een volle agenda, gebrek aan inspiratie en de hectiek van de dag. 

Hoe fijn zou het zijn als wij de medewerkers dagelijks/wekelijks/maandelijks een moment van rust, ontspanning en positiviteit kunnen bieden?

 

Hans Siepman is gecertificeerd meditatietrainer en transformatiecoach bij Lichter Leven Leusden.
Lionne Korthouwer geeft zowel meditaties als ademhalingsworkshops bij Dit is Levenswerk.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het geven van online meditaties bij een grote corporate organisatie.
Het is gebleken dat hier heel veel vraag naar is.

Een greep uit de reacties:

 “Heerlijk die live meditaties. Helemaal nu de in huidige situatie van langdurig thuiswerken. Bewustzijn verhogend en stress verlagend. Wat wil je nog meer?”

“ Zo fijn dat jullie dit doen! Ik vind er rust, krijg positiviteit en ga nu een sessie altijd weer uiterst relaxt aan het werk”.

“ Als ik 1 positief iets van de coronatijd zou moeten benoemen, is het ontdekken wat meditatie en ademhalingsoefeningen doen met mijn welzijn. Ik geniet elke keer weer opnieuw van jullie sessies”. 

Volg #ditislevenswerk

  • Instagram - Black Circle
  • Black LinkedIn Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
IMG_6934.jpg
bottom of page